Oh Christmas time Interior

Denne julen blir annerledes hos oss. Vi skal feire i Thailand, rettere bestemt Khao Lak. Bare oss tre i år. Uten pinnekjøtt, stekt svor, eller riskrem til å toppe det hele. Det blir rart, men også deilig! Pga masse reklamefotografering her hjemme har vi i år spist kvota med julemat allerede, så vi er godt innafor :-)

I år har jeg vært så heldig å få jobbet med flotte og seriøse merker. Det gir meg lyst til å fortsette med interiør og instagram, som har blitt en lidenskap for meg. Instagram blir et avbrekk. Noe helt annet. En verden jeg ikke trenger ta stilling til om jeg ikke føler for det en dag, eller ikke har tid. For jeg er ofte i tidsklemma med jobb og en liten en. Sånn har vel de fleste det.

Ett av merkene jeg har jobbet med i år er Villeroy & Boch. Dere har sikkert sett serviset White Pearl på min Instagramkonto, og i tidligere post her på bloggen. Serviset er klassisk og tidløst. Det kan brukes til alle settinger. Hvitt porselen er vakkert, og jeg har det i både middag og kaffeservise. Det selges flere steder, men kjøper du det på nett så sendes det fraktfritt (etter kr 1000,-) hos Designforevig. Link: https://www.designforevig.no/vare-merker/villeroy–boch/ Bilder av serviset finner dere i denne posten.

Jeg elsker pynte til Jul, og på grunn av bilder som måtte tas tidlig i år til reklamemateriell, så kom jula til oss allerede i slutten av november. Her er et knippe bilder av vårt Julehjem. Håper dere liker. Legg gjerne igjen en kommentar, det settes stor pris på :) Gooo Juuuuul!

 

 

IMG_3579IMG_3648IMG_4002IMG_3315IMG_3453IMG_3628IMG_0468IMG_0368

 

 

IMG_3893IMG_3824
IMG_3872IMG_3866
IMG_4065IMG_4168IMG_4261IMG_4027

 

 

 

IMG_4058


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *