Dekk høstbordet mens fårikålen putrer Interior / New must-haves

Høsten er en fin tid for hygge, levende lys og gjøre det fint rundt seg. Enda hyggeligere er det inne om det blåser og uler ute og man kjenner det river i husveggen – men helst bare for en kort periode da 😉

Denne høsten velger jeg å dekke bordet med White Pearl fra Villeroy&Boch. Et fantastisk lekkert servise som er tidløst og passer inn i alle typer hjem og til alle typer bord. Når serviset er så hvitt, så er det ekstra flott å pynte med skarpe farger og gjøre litt ut av høstbordet. Skarpe jordfarger med en liten dæsj av rosa/lilla gjør at man får et varmt inntrykk. Så var det bare å tenne noen lys og invitere til bords.

Bordet har man god tid på å dekke mens fårikålen koker seg selv :) Her er noen bilder fra mitt høstbord:

IMG_3362IMG_3373

Hvit duk er alltid flott som base. Jeg velger hvit duk som oftest, utenom Jul, da kan det være jeg velger mørkeblått eller til og med sort. Rød duk har jeg hatt et par år også, men den så nok sitt siste dagslys i fjor..

Serviset fra Villeroy&Boch fåes kjøpt hos Designforevigs nettbutikk eller i en av Designforevigs butikker rundt om i landet. For dere som bor i mitt nærområde, er Oe.Strande i Molde nærmeste butikk :)

IMG_3352

IMG_3392


Recommended Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *