Grille grille grille! Interior / Lifestyle / News

I dag er det første gang i år at vi kan sitte ute på fremsiden av huset uten å måtte holde oss fast. For en nydelig dag dette har vært! Grillen er klargjort, Magne har fått kveldsmat, plenen er snart ferdig klippet og bordet er dekt – da var det bare å sette igang :)

Jeg har nettopp tatt i bruk dette lekre Duet serviset som nylig ble lansert fra Rosendahl Copenhagen. Synes serviset er enkelt men likevel så elegant, og det passer til alt. Bordbrikkene er fra LindDNA og lagd av naturlig resirkulerbart lær. De er slitesterke, vannavisende og enkle å rengjøre. Salatbollen, vannkaraffelen, kvernene og salatbestikket er fra MENU – og disse produktene er nå på kampanje frem til midnatt i morgen, søndag 28.5 hos Designforevig ! Anbefales!

Ok! Da må jeg logge av, Magne kaller <3

Ha en fortryllende fin sommeraften! Det skal vi :)

IMG_2372IMG_2416IMG_2380IMG_2385IMG_2415


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *