Sunday morning  breakfast Interior

Søndagsfrokosten hos oss gjør vi alltid litt mer utav, fordi vi har tid og sjelden noe annet på agendaen. Denne søndagen tok jeg frem Royal Copenhagen serviset og danderte med gamle visne blomster (selv om de ikke ser slik ut) :) I helgen kom det mye snø her. Alt blir så mye lysere inne med snø ute, og det gir optimale fDSC_0080otograferingsforhold for en hobbyfotograf..

Serviset er Blue Elements fra RC, og kan kjøpes hos Oestrande i Molde, og flere steder på nett.

To my non-scandinavian friends:

We always make a little more out of Sunday morning breakfast than on any other day, because we most likely have time and nothing else going on. Today I used our Royal Copenhagen – blue elements dishes and decorated with some old (and dying) flowers. Winter is here as well, and with all this snow it makes everything so much lighter inside, too. Great for photographinDSC_0070g!

DSC_0071


Recommended Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *